Käyttöehdot

Käyttöehdot

 

Salikoneen (Salikone.net, jäljempänä Palveluntarjoaja) tarjoama palvelu sisältää henkilökohtaisen saliohjelman laatimisen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

 

Palveluntarjoaja ei ole vastuussa saliohjelman noudattamisesta mahdollisesti aiheutuneista vahingoista, haitoista tai tapaturmista, vaan harjoittelu tapahtuu aina asiakkaan omalla vastuulla.

 

Asiakas suorittaa saliohjelman tilaamisen täyttämällä ja lähettämällä tilauslomakkeen Palveluntarjoajalle. Tilaamisen jälkeen asiakas saa tilauslomakkeessa ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen ja laskun tilauksesta. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan asiakkaan tilauslomakkeeseen antamat tiedot. Asiakas vahvistaa tilauksen maksamalla laskun. Palveluntarjoaja toimittaa saliohjelman ja lisäohjeet asiakkaan tilauslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen 1–3 arkipäivän kuluessa maksun vastaanottamisesta. Jos tilausta ei ole maksettu 14 vuorokauden kuluessa laskun vastaanottamisesta, katsotaan tilaus peruutetuksi. Asiakkaalla ei ole palvelun vaihto- eikä palautusoikeutta, koska kyseessä on henkilökohtaisesti laadittu ohjelma, joka toimitetaan sähköisessä muodossa.

 

Palvelun hinta on kiinteä ja se sisältää kaikki kulut.

 

Palveluntarjoaja käsittelee kaikkia asiakkaan tilauslomakkeessa ilmoittamia tietoja luottamuksellisesti, eikä luovuta mitään tietoja kolmansien osapuolien haltuun.

 

Palveluntarjoaja pidättää oikeuden muuttaa käyttöehtoja. Asiakkaan on ennen tilauksen lähettämistä tutustuttava tilaushetkellä voimassa oleviin käyttöehtoihin.

Salikone.net tarjoaa henkilökohtaisen saliohjelman, joka on laadittu omien tavoitteiden ja toiveidesi mukaan.

 

Tutustu Salikoneen käyttöohjeisiin ja pyöräytä itsellesi ohjelma! Sivustolta löydät myös ohjeet liikkeiden suorittamiseen.

© 2018 Salikone.net | E-mail: asiakaspalvelu(at)salikone.net | Y-tunnus: 2880469-2